Instrumente digitale pentru cetățeni activi

În perioada august 2020 – aprilie 2021 s-a derulat proiectul ”Digital Tools For Active Citizens”, fianțat prin schema de subvenționare a proiectului „Forumul ONG-urilor din Marea Neagră: Construirea capacității Organizațiilor Societății Civile pentru Cooperare Regională în
regiunea Mării Negre”, implementat de Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din Ronia – FOND, cu sprijinul financiar al Uniunei Europene.

Proiectul a fost derulat în parteneriat de Centrul pentru Resurse Civice – România, organizația Institutul „Frontiere Deschise” pentru Pace, Democrație și Dezvoltare – Armenia, Fundația „Agenția pentru
Democrație Locală” – Armenia, „Agenția pentru democrație locală” – Georgia, „Agenția pentru democrație locală” Dnipropetrovsk – Ucraina.

Activitatea centrală a proiectului este realizarea unui studiu de cercetare asupra gradului de utilizare a instrumentelor digitale de către organizații ale societății civile în relație cu membrii, voluntarii sau cu entități terțe (instituții, companii etc.). Zona de interes a acestei cercetări sunt țările partenere în proiect: Armenia, Georgia, Ucraina și România.

Raportul de cercetare poate fi găsit aici:

Post a comment