CRC te invită la standul său de la Expo ONG

 

Centrul pentru Resurse Civice (CRC) va participa și anul acesta la cel mai mare eveniment din S-E țării dedicat organizațiilor neguvernamentale – Expo ONG, care va avea loc în perioada 21-22 ianuarie la Vivo Mall, Constanța.

La târgul organizat de Coaliția ONG-urilor Constanța, organizația noastră își va prezenta activitățile și oportunitățile de voluntariat, ocazie cu care te invităm la standul nostru să facem cunoștință.

Potrivit organizatorului, scopul evenimentului este promovarea voluntariatului și a conceptului de cetățean activ care își petrece o parte din timpul său liber într-un mod constructiv, implicându-se în rezolvarea problemelor societății în care trăiește.

Organizatorii promovează valori precum: implicare, proactivitate, spirit de lucru în echipă, leadership, dezvoltare personală și oricine crede cel puțin în una din aceste valori ar trebui să viziteze EXPO ONG unde vor fi prezente un număr de 24 ONGuri din domeniile: educație, drepturile omului, artă, cercetare, protecția mediului, protecția animalelor, sănătate, sport, dezvoltare personală, antreprenoriat, dezvoltare economică și dezvoltare instituțională.

Organizatorii promovează într-un mod interactiv constănțenilor experiența de voluntariat ca o alternativă pentru cei interesați de instruire în diverse domenii, dezvoltare personală, lucru în echipă, implicare în comunitate, dezvoltarea abilităților de project manager într-un mod practic. Expozanții vor prezenta activitatea de voluntariat și rezultatele obținute în ultimii doi ani, beneficiile pe care le oferă voluntarilor și proiectele planificate pentru 2017.

Post a comment