Spectacol “Eu si mama, in oglinda”

“…în vâltoarea vieții, mama își dă seama că a ratat, fără să vrea , acele momente unice ale copilăriei fiului ei. Decide, astfel, să le creeze, acum , pe cele ale adolescenței…și o face…prin cugetări. I le transmite, rând pe rând, adolescentului ei fiu… și așteaptă, cu răbdare, ca el să le-nțeleagă…și să simtă…că poate trimite înapoi propriul mesaj…prin ce are el mai bun…prin muzica, prin dans, prin desen.

…mama…fiul…
amândoi realizează că ar fi plăcut să stea de vorbă…
…și că acest Obicei …ar fi plăcut să prindă Rădăcini…”

Spectacolul “Eu si mama, in oglinda” are protagonisti 16 tineri cu varsta intre 14 – 21 ani, dedicati artei.

Spectacolul este realizat de catre Laurei Macovei, designer vestimentar, mama de adolescent, om implicat in viata artistica, presedinte “Semicercul Artei”:
“Va invitam sa faceti un , sa fiti martori la “Semicercul Artei” prin punerea in scena a piesei de teatru , o piesa incarcata de emotie, traire si implinire! 16 tineri, cu varste cuprinse intre 14 – 21 ani, ne arata puterea de deidcatie atunci cand vine vorba sa transmita mesajul varstei lor”


Intrarea este libera, accesul este permis incepand cu ora 18:30.
Accesul in sala de spectacole se efectueaza in baza invitatiei, disponibila in ziua spectacolului. Pentru a procura invitatia, suna la Laura Macovei – tel. 0744-322291