Intalnire Alianta pentru o Romanie Curata – societate civila

Vă invităm să participați alături de noi la întâlnirea organizată impreuna cu Alianța pentru o Românie Curată – proiect al Societății Academice din România .

Întâlnirea cu lideri locali ai societății civile va avea loc pe data de 15 aprilie, între orele 12.00 – 13.30 în Sala de Lectură a Bibliotecii Județene ”Ioan N. Roman” Constanța (etaj 2, str. Mircea cel Bătrân nr. 104 A).

Scopul nostru este acela de a crea o largă coaliție de acțiune cetățenească pentru promovarea bunei guvernări, iar participanții vor fi invitați să răspundă, împreună cu noi, la câteva întrebări esențiale pentru această perioadă.

Cum putem activa o comunitate județeană dedicată bunei guvernări? Ce lipsește societății civile locale pentru a lucra împreună la obiective civice de impact asupra vieții cetățenilor? Putem fi solidari și consecvenți pentru ca reușitele noastre să fie de durată?

Simona Popescu, coordonator Alianța pentru o Românie Curată, va prezenta proiectul România Curată, rezultatele monitorizărilor la nivel național și regional, și va modera această masă rotundă cu societatea civilă din Constanța.
Vă așteptăm alături de noi și vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră până joi, 14 aprilie, la adresa de email [email protected] și [email protected]