Pe 19 noiembrie „Plantăm fapte bune” la Peștera

plantam-fapte-bune-2016A șasea ediție a campaniei „Plantăm fapte bune în România” va demara anul acesta pe data de 19 noiembrie simultam în nouă județe, printre care și Constanța, în comuna Peștera.

Ca în edițiile anterioare, Centrul pentru Resurse Civice are bucuria să fie partenerul acțiunii ecologice din județul Constanța, campanie la care te așteptăm cu mare drag să te alături echipei de voluntari.

Astfel, în cadrul campaniei se vor organiza acțiuni de împădurire cu ajutorul voluntarilor pe terenuri publice neproductive aflate în situații dificile, precum suprafețe agricole degradate, afectate de alunecări sau în pericol de deșertificare.

La nivelul celor nouă județe vizate vor fi împădurite 42 de hectare, fie plantări noi, fie completări ale zonelor în care s-a acţionat în primăvară sau în toamna anului trecut.

Dacă vrei să participi la cea mai mare acțiune de  împădurire cu ajutorul voluntarilor şi să fii parte din echipă, iată ce ai de făcut:

  •  Alegi dacă vrei să te implici doar pe 19 noiembrie, ca şef de parcelă sau ca membru permanent al echipei organizatorice
  •  Ne ajuţi cu distribuirea informaţiilor despre acţiunile noastre

Mai mult, voluntarii vor primi în urma activității de plantare sau de organizare o diplomă Green Endorsement, recunoscută în CV de peste 30 de companii de renume.

Dacă vrei să afli mai multe despre Green Endorsement, accesează secțiunea dedicată din site.

Campania „Plantăm fapte bune în România” a fost stabilită inițial pentru data de 12 noiembrie, însă vremea nefavorabilă a determinat reprogramarea acțiunii pentru data de 19 noiembrie.

Pe site-ul www.plantamfaptebune.ro poți găsi toate informațiile de care ai nevoie.

Acţiunea este realizată cu sprijinul următorilor parteneri instituţionali: Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Romsilva, Jandarmeria Română şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Link-ul publicatiei: aici

Post a comment