Constanța cere „fără grațiere!”

Foto: Cosmin Amaximoaei

Vocea constănțenilor indignați începe să se audă din ce în ce mai puternic pe străzile orașului de la malul mării.

Dacă duminica trecută aproximativ 1.000 de oameni au participat la protestul împotriva adoptării proiectelor de ordonanță propuse de guvernul Grindeanu, ieri, numărul manifestanților aproape s-a dublat la 2.000.

Acesta este dovada vie că încercarea Guvernului de discreditare a mulțimii care iese în stradă să-și strige nemulțumirile are efect invers.

“Platoul Prefecturii este invadat de tineri revoltați. Nu chemați, nu plătiți, nu impuși, suspuși sau supuși. Oameni care au înțeles că dreptatea trebuie revendicată pentru a fi respectată. Asistăm zilele acestea la o adevarată tineriadă!”, a declarat președintele Centrului pentru Resurse Civice, Cosmin Bârzan.

Constănțenii care au manifestat duminică au spus că vor continua acțiunile de protest până în momentul în care se renunță la propunerile de modificare a Codului Penal.

Centrul pentru Resurse Civice salută și susține manifestațiile care militează pentru dreptate, întrucât asociația promovează conștiința și inițiativa civică în spiritul democrației.

Post a comment