2009: Vocea tinerilor din Medgidia dă tonul comunității

Asociația Centrul pentru Resurse Civice a organizat, în parteneriat cu Primaria municipiului Medgidia, dezbaterea publica “Vocea tinerilor din Medgidia da tonul comunitatii”.

Participantii la dezbatere au abordat teme precum voluntariatul comunitar, dar si serviciile si facilitatile pe care tinerii le doresc în cadrul celor doua centre de tineret pe care municipalitatea intentioneaza sa le amenajeze în localitate. Printre propunerile tinerilor se numara piste pentru biciclisti în oras, o biblioteca electronica, un patinoar, sau un skatepark.

Dezbaterea, programata pentru marti, 28 aprilie 2009, ora 17.00 la Casa municipala I.N. Roman din Medgidia, si-a propus sa aduca în prim-plan viziunea tinerilor din municipiul Medgidia cu privire la dezvoltarea durabila a localitatii. Invitati sa participe au fost elevi ai scolilor si liceelor din oras, studenti originari din Medgidia, dar si alti tineri care nu se regasesc în categoriile sus-mentionate. Participantii au putut purta un dialog cu administratia locala si reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din oras.

Acest eveniment este al doilea dintr-o serie de consultari publice cu tinerii din Medgidia, initiata de catre asociatia Centrul pentru Resurse Civice, în parteneriat cu Primaria municipiului Medgidia.

Post a comment