Proiectie de documentar: ‘Fericiti pâna la adânci batrâneti’

Într-o ultimă şi disperată încercare de a salva relaţia cu dragostea vieţii sale, producătoarea Tatjana Božić se scufundă în propriul trecut şi face o călătorie caleidoscopică prin foştii ei parteneri pentru a realiza ce e în neregulă cu ea.

Atunci când Tatjana Božić îşi găseşte pentru a suta oară dragostea vieţii sale iar lucrurile o iau din nou pe o pantă descendentă, ea se hotărăşte să întoarcă pagina. Relaţia aceasta trebuie să meargă! Tatjana îşi vizitează cinci dintre foştii iubiţi la Moscova, Hamburg, Londra şi Zagreb pentru a afla de ce toate aventurile ei amoroase eşuează. Cu o doză sănătoasă de autoironie, dar şi cu o profundă pasiune, Tatjan îşi dezvăluie relaţiile trecute şi îşi confruntă foştii iubiţi şi pe sine cu complexităţile iubirii contemporane. Documentarul este un film confrontaţional, emoţional, dar totodată umoristic, în care fiecare se recunoaşte cu uşurinţă, în timp ce producătoarea caută cu sârguinţă sfântul graal al dragostei, încununat de acel „Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi!”

Acest documentar este proiectat in cadrul seriei de proiectii KineDok. KineDok este un nou tip de comunitate internațională, un club de film unic și o platformă alternativă de distribuție, o platformă care conecteaza atât spectatorii cât și autorii documentarului creativ. În ediția sa pilot, 12 documentare provocatoare din Europa centrală și de est vor fi proiectate în peste 20 de locații non-convenționale din fiecare dintre țările participante: Cehia, Slovacia, Ungaria, Croația și România.

Centrul pentru Resurse Civice este partenerul KineDok in Constanta.

Mai multe detalii despre KineDok poti gasi aici.

Mai multe detalii despre filmul ‘Fericiti pâna la adânci batrâneti’ poti gasi aici.

Event Sponsors