Telegraf – Medgidia: Dezbatere publica pentru tineri

Casa de Cultura IN Roman din Medgidia va gazdui, astazi, la ora 16.00, o dezbatere publica cu tema ”Participarea publica la ea acasa”, la care au fost invitati sa participe tinerii din localitate. Dezbaterea este organizata de Centrul pentru Resurse Civice si Primaria Medgidia, iar tinerii care vor fi prezenti vor avea ocazia sa participe la o tombola cu premii constând în accesorii IT, organizata de o firma din Constanta.

Dezbaterea are rolul de a-i aduce pe tineri aproape de administratia locala, precum si de a puneîn discutie dorintele tinerilor care pot fi îndeplinite de catre administratia locala (spatii de petrecere a timpului liber, terenuri de sport, facilitati la transport). La întâlnire vor participa consilieri locali, membri ai Consiliului Local al Tinerilor Medgidia, reprezentanti ai Directiei Judetene pentru Tineret Constanta si tineri din liceele din Medgidia.

De asemenea, la aceasta dezbatere se va distribui brosura ”Participarea publica la ea acasa”, care prezinta rolul, structura si mecanismele administratiei locale, precum si o prezentare a primarului si consilierilor locali.

Sursa articolului

Link-ul publicatiei: aici