Agerpres: Jandarmii constănțeni participă la campania ‘Plantăm fapte bune în România’

Jandarmii constănțeni participă la campania ‘Plantăm fapte bune în România’

Astăzi 19 noiembrie, începând cu ora 09.00, o parte dintre jandarmii constănțeni participă la campania de împădurire denumită ‘Plantăm fapte bune în România’.

Această inițiativă bazată pe voluntariat, lansată de către o organizație neguvernamentală în parteneriat cu Regia Națională a Pădurilor Romsilva, se desfășoară la nivel național și reprezintă una dintre cele mai ample acțiuni de plantare de puieți din România, prin care se promovează împădurirea suprafețelor de teren și protejarea mediului înconjurător.

Alături de alți voluntari, 18 jandarmi constănțeni se află astăzi în comuna Peștera pentru a contribui la concretizarea acestui demers. Oamenii legii, împreună cu organizatorii și ceilalți participanți, vor pune în valoare puterea exemplului și vor planta mii de puieți, fiind conștienți că protejarea și conservarea mediului înconjurător este primordială pentru o dezvoltare armonioasă a naturii.

Jandarmii constănțeni au mai participat și în trecut la astfel de acțiuni voluntare și vor fi prezenți ori de câte ori vor fi demarate activități de acest gen.

Totodată lansăm un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat acestor inițiative benefice pentru mediul înconjurător și natură.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Link-ul publicatiei: aici