Home

“Voluntariatul este activitatea desfasurata din proprie initiativa, de orice persoana fizica, in folosul altora, fara a primi o contraprestatie materiala.”

Voluntariatul este un vector al dezvoltării personale și cheap oakley sunglasses profesionale individuale, care are un impact deosebit asupra indicatorului colectiv al dezvoltării societății.
Să alegi să militezi pentru o cauză și să fii în măsură să te dedici acelei acțiuni, fără a aștepta în schimb o contraprestație materială, reprezintă o dovadă de maturizare individuală, fiind valoarea adăugată a unei persoane active și implicate în societate.
În contextul actual, în care din ce în ce mai multe companii pun mare preț pe activitățile extracurriculare, implicarea în programe de voluntariat reprezintă pilonul central spre construirea unei cariere.
Dacă vrei să faci primul pas spre voluntariat, Centrul pentru Resurse Civice te așteaptă!

<i oakley outlet class=”fa fa-globe”>

Integrarea migranților

Din 2010, suntem centru de informare și consiliere pentru migranți, asistând peste 1000 de persoane prin orientare culturală, cursuri de formare profesională și limbă română, consiliere juridică, psihologică și asistență materială pentru cei aflați în dificultate.

Susținerea și promovarea democrației

Susținem și promovăm democrația prin monitorizarea alegerilor și consolidarea legăturilor dintre tineret și administrația locală.

<span Fake Oakleys class=”icon label-success”>

Voluntariat și activism de mediu

Încurajăm și Cheap NFL Jerseys dezvoltăm activități asociative prin implicarea membrilor comunităţilor în activităţi de voluntariat și de sprijinire și promovare a programelor de protecţie a mediului.

Post a comment